Délelőtt meló. sikerült jól kajálni, abszolút energikusan álltam neki az edzésnek.  hasazás+hiperhajlítással kezdtem. Ezek után mentem evezni, nem csónakot, de kellően fárasztó volt. Vállra előre/oldalt/hátra-emeléseket végeztem, utána csuklyára húztam a vasat.

Más: Be kellett mennem a teszkóba kenőcsért, amit a kajámra teszek, hogy csússzon a hús. Tök jól haladtam, már mentem ki a parkolóba és ott volt egy családi egyterű, abból valami ordenáré szar zene üvöltött, rezgett a rendszámtábla, ahogy azt illik.

Szeretek zenét hallgatni, de fogalmam sincs milyen stílusú muzsika szólt abból a rozsdás közlekedő edényből, mert a minőségnek a szikrája sem volt jelent, gondolom egy “búcsus hangfalat” bebasztak a csomiba, aztán csak szóljon.. 😀

Lényeg, hogy TESÓK voltak és a volánnál ült egy sertés. Valamit röfögött(feltételezem, hogy) nekem, mert mikor odanéztem összeakadt a tekintetünk és elfordította a fejét. Átgondoltam a szituációt, hogy érdemes e időt és energiát pazarolnom a disznóra és megadni neki az esélyt, hogy balhézhasson, amiben valószínüleg alul maradna a tesóival karöltve. Ezután folytattam a dolgom, mert régebben már volt ilyen ügyem sajnos nem egyszer és nem igazán van kedvem foglalkozni még ilyen alakokkal is.Továbbá, lehet, hogy rendőrségi ügy kerekedne abból, hogy ismét pofánbaszok egy ilyen familiárisan hiperpigmentált állampolgárt. Valószínü a Megatesztem is ott bukna el. 

Ezt csak megemlítettem, hogy ilyen is előfordul, ami nem kedvez a társadalomba vetett hitemnek. Sőt, egyre inkább biztos vagyok benne, hogy a ZEMBEREK java totálisan idióta.