Március 13-án fotózással indult a Megateszt. Jó brigád volt, nyilván mindenkinek fura volt a helyzet, még senkit nem  fotóztak ilyen  körülmények között, de én nagyon élveztem. Jó volt élőben látni a videókról ismert emberek (Bunny-t, Colost,  Tóth Danit, Kaszás Bálintot), kicsit úgy éreztem, hogy én is benne vagyok egy  BBTV epizódban.

A fotózás után egyből hazamentem Debrecenbe, és nyomtam egy mell-hát edzést. A tervem az, hogy megnézem, naturálban milyen edzést visel el a testem, ezért Arnold versenyelőtti edzésprogramját csinálom (nem találtam durvábbat), 24 szett mell, 24 szett hát, szuper- és triszettekben, heti háromszor. Ezt már csináltam korábban is, és meglepő módon bírtam, jó erőben voltam végig és fejlődtem is. Edzés előtt bedobtam 15g Hot Bloodot, edzés közben a többi 15g-ot. Pörgetett rendesen, bár minden sorozat kicsinált, mégis 30 mp alatt összeszedtem magam, és csináltam a következőt, minden kimerültség ellenére. Végig fókuszált voltam. Este még elmentem 30 perc kocogásra, még az aerob tartományban (régóta aerobozok, sétából építettem fel magam oda, hogy a kocogást is  aerobban bírom). Mivel relative szálkás vagyok, ezért inkább tömeget növelnék, kb. 400 kalóriával eszek a fenntartási fölé. Azért aerobozok mégis, mert azt gondolom, hogy 2900-at 400-zal felülenni jobb testkompozíció változást eredményez, mint 2500-at felülenni 400-zal.

Éjjel 1-ig fent voltam, valószínűleg nem délután kéne bevenni a 300mg koffeintartalmú Hot Blood-ot. De sebaj, egyébként is reggelre terveztem a súlyzós edzéseket, holnaptól jobb lesz, és majd alkalmazkodok.