Mivel eléggé bosszantott, hogy előző nap “lazsáltam”, így ma mindenképp le akartam tudni a kimaradt lábedzést. Korán bejöttem munkába, hogy hamarabb végezzek a megszokottnál, és jitsu előtt nem csak edzésre, de még egy gyors főzésre is legyen időm, ugyanis a vasárnap vásárolt dolgok közül még pár dolgot el kellett készítenem.

Korábbi ígéretem szerint ezalkalommal 3 kanál Hot Blood-ot oldottam fel 400 ml vízben. Edzés előtt megittam kb. a felét, közben a maradékot. Így már a szokásosnál is töményebb volt a keserűség, torzult is az arcom azért rendesen. De a hatását megtette, így már sokkal jobban éreztem a pörgető mivoltát. 

Ezalkalommal nem mozgattam meg nagyobb súlyokat, ebben nem volt mérhető a hatás, de mindenképp úgy éreztem, hogy még 10 sorozatot biztos kibírnék. Jó, persze erről a testemnek más véleménye volt, így kb. egy óra után abba is hagytam az edzést.

Egyébként guggoltam szabadsúllyal, pihenés helyett kitöréseket csináltam a szettek között. Majd szuperszettben végeztem fekve lábhajlítás, illetve merev-lábas felhúzást. Ezután combtávolítás és ülve combfeszítés következett.

Edzés után nyújtás, hengerezés, 1 adag 100% Whey Protein és kb. 25 g zab.