Akkor vágjunk is bele. Itt az elején szeretném leszögezni, hogy nem vagyok egy nagy író (bár tudom nem is ez a lényeg) de megpróbálom kihozni a legjobb. Nos a Megateszt, erre az időszakra mondhatni életmódot változtattam mint edzés mint táplálkozásban. Az edzéseim eddig úgy néztek ki, hogy 3 nap és 4 pihenő nos ez most 5 nap edzés 2 nap pihenőre változott. A táplálkozásom még nem 100% os de igyekszem rájönni, hogy mi az ami jó nekem és a testemnek. 
Hat az első hét el is telt. Mondhatni nem volt könnyű plusz két nap edzéssel. Ugye a munkám miatt mondhatni az edzéseim 70-80% akkor történik amikor a nap se kelt még fel. Ezáltal nagyon sok az éhgyomorra történő edzés ami ha jól tudom nagyban befolyásolhatja az izomvesztést is. Nos az edzéssel kapcsolatban még annyit, hogy a lábizmon kívül minden izom csoportot kétszer edzem meg.
Egy pár sort a táplálék kiegészítőkről. Nos a fehérjével megvagyok elégedve, a teszt előtt is használtam akkor sem volt vele probléma. A Hot Blood viszont elég érdekes. Az ízvilága egész jó, igazából nem árulok zsákbamacskát próbáltam már más termékeket és ami eddig bevált (ugye reggeli edzéseknél használom) azoknak volt egy utóhatása a délutáni óráktól kezdve ami az volt, hogy egy hirtelen fáradság jött rám. Nos ennél a formulánál viszont semmi ilyesmi nincs. Röviden ennyit szerettem volna rögzíteni az 1. héttel kapcsolatban illetve egy két + információval kiegészült.