A 16. napon volt a költözés melósabb része, ami a bútorok legfelső emeletről való leszállítását jelentette. Nem szeretnék túlozni, de elég jó érzés volt, hogy talán nekem volt a jelenlévők között a legjobb állóképességem hozzá, bár az alkaromon éreztem azért a hatását másnap. 🙂

Ezt a két napot otthon töltöttem Kiskunfélegyházán, ami főleg a családról szólt, ezért nem terveztem komolyabb edzéseket erre a két napra és a laptopot sem vittem magammal, aminek remélem az egyetem is örült. 🙂

Edzést nem terveztem, viszont ott van egy szobabicikli, ami még mérni is tudja az időt és a kalóriákat is. Ezt mindenképp ki szerettem volna használni, ezért mindkét nap 40-40 perc biciklizésre szorítottam időt.

Az étkezéseket ezeken a napokon is ugyanúgy csináltam, és szerencsére mindenkinek csak egyszer kellett elmagyarázni, hogy most miért nem szabad palacsintát ennem. 🙂 Nagyon segítőkészek voltak egyébként az otthoniak, mert a pakolás után többen is hoztak nekem húst vagy zöldségeket, hogy ezzel is segítsenek.

A táplálékkiegészítőket természetesen kimérve vittem magammal, itt látszott a MultiPro egyik előnye, hogy csak a csomagokat kellett magammal vinnem az egész doboz helyett.