Ma megpróbáltam sétálni a környéken, hogy a lábaimat át tudjam mozgatni. 15 perc után csillagokat, 30 perc után az egész galaxist láttam magam körül a fájdalomtól, szóval a bokámmal nagyobb baj történt, mint gondoltam, így marad ez a felpolcozva fáslizós történet, aminek felettébb nem örülök, mert a gyakorlatok 3/4-ét nem tudom végrehajtani, így javarészt marad a hasizom erősítés és a felsőtest átmozgatás, mert most már megállni sem tudok szinte a lábamon, pedig főznöm és edzenem ugyanúgy kell(ene), ahogy eddig.

HotBlood: tényleg segít a koncentrálásban,  de úgy, hogy a bokám miatt nem tudom úgy erőltetni magam, nem merem a 4 dl adagot bevenni belőle. 

Edzés: megpróbáltam sétálni, de amíg ez sem megy, addig a lábaimat nem tudom megfelelően edzeni úgy, hogy ne sérüljek le még jobban.
Hasizom erősítő gyakorlatok, illetve felsőtest erősítés.

Kajcsi, mert ma rövid főzőnapra lesz – csak egy napra főzök, mert időarányosan úgy néz ki, hogy Hétfő, Szerda, Péntek és Vasárnap azok a napok amikor időm van főzni, de 3 napig már unalmas lenne egy adott ételsorozat. (Nekem nem, de a párom velem együtt diétázik és rendkívül hisztis, ha két napnál tovább kell ennie valamit és az nem friss.