Ma lábnapoztam hajlító gyakorlatokkal. Gugolásnál már 75 kg a vége, nagyon élvezem! Lábtolón megvan a 250 kg, az 5. sorozat legmagasabb súlyaként és 13x kinyomva. 
Vádligyakorlatnak 2 féle van, egyszer keretben kinyomva aztán a lábtolón. 
A legszebb az egészben, hogy a HotBlood és a többi kiegészítő miatt az izomláz másnap minimális. Pedig eskü helyesen csinálom a gyakorlatokat. 😅
Este aztán szokásos hasazás-nyújtás.
Sajna a munkahelyemen extra sok a meló, reggel 5-kor kelek, 7-től délután 4-ig marhákat oltunk a tűző napsütésben, por van, kosz van, marhaszar van mindenhol.. ezután hazavezetek, megfürdök, átöltözök, aztán edzés, este 8-ra hazaesek, akkor még házimunka, adminisztráció a napi oltásokról, hasazás-nyújtás.. észre vettem, hogy ezen a héten  jóval többet eszek, mint ahogy megterveztem az adagokat, a köztes étkezések alkalmával több kaja csúszik le. (Persze ezek nem csalós kaják, hanem megtervezett étkezések, csak a mennyiség nagyobb, mint kellene). Sajna ezt a kimerültség számlájára kell írnom, mert talán így kompenzál a testem. 
Ezért a héten a hétfő mellett a holnapi, csütörtöki nap is pihinap lesz (na nem mintha nem az elmaradt házimunkát pótolnám be és pihenni megint nem sokat fogok).