Megvallom őszintén már nagyon vártam ezt a napot, megragadnám az alkalmat, ha esetleg nem találkoznánk, a portás bácsitól is elköszöntem már, nagyon kedves volt mindenki, figyelmes.

Köszönöm Szépen Kovács Zsoltnak Bunnynak, hogy adott 1 lehetőséget, hogy kipróbálhassam magam, tőle féltem a legjobban. XD.

Azért is indultam el többek között a Megateszten, mert szerettem volna tudni, kíváncsi voltam, hogy egy hozzáértő mit gondol a fizikumomról, mennyire vagyok jó, vagy rossz, érdemes e belevágnom egy nagyobb versenybe.  Esetleg kitanuljam e az edzőséget vagy csak hobbi szinten edzegessek magamnak tovább, egyszerűen szerettem volna tudni.

Kádár Attila mint a rendszer XD a legjobb barátom és lakótársam, bár most segÍtek költözködni neki 6-7 éve ismerem, lakunk együtt, az már házasságból is sok XD, kolegám is egyben, életem epeköve XD visszaküldte az adatlapom, szóval neki köszönhetem, hogy itt vagyok, ő bíztatott, hogy vegyek részt benne.

Köszönettel tartozom Kulman Klaudia Wellness-fitness modell, versenyző és személyi edzőnek, Sinkó Alex személyi edzőnek, hogy elviseltek, segítették a felkészülésemben, hogy bíztattak, kihajtották a szuszt is belőlem.

Remélem még találkozunk, egyet biztosan érzek és tudok még laikusként is mert van egészséges önkritikám magammal szemben és van szemem is, úgyhogy tudom, hogy nem én fogom megnyerni, Még az sem biztos, hogy benne leszek az első 3-ban, de jó lenne legalább a döntőbe bekerülni, mert az már egy jó kis eredménynek számítana, szóval szorítsatok nekem.

Köszönet a Megateszt csapatának is, hogy mindig figyelmesek, kedvesek voltak, elviseltek minket, az útbaigazításukat, türelmüket. 

Utóirat; Minden percét élveztem, ez egy zárt kis világ, minden rosszat elfeledtetett velem, ezért leszek csak szomorú, ha végetér számomra ez a verseny, de tudomásul fogom venni. Megpróbálok nem sírni, mint egy kislány, emelt fővel tudomásul fogom venni tiszteletben fogom tartani az adott döntést és mindent Köszönök Nektek szerintem jobbá teszitek az ember életét, jól éreztem magam, van humorotok, fegyelem, komoly munka. Nem bántam meg, hogy jelentkeztem, nem is gondoltam volna magamról, hogy eddig is eljuthat egy kis városi lány nagy bátorság volt belevágni Így, nulla sportmúltal, bár 2018 óta edzegetek konditermben, meg úsztam, futottam hobbi szinten, de azt nem nevezném sportmúltnak. Kicsit nyálasra sikerült ez a bejedzés, de tényleg hálás vagyok a sorsnak, hogy Így alakultak a dolgok és részese lehettem ennek az őrületnek XD