A 23. napon ismét a szabadtéri edzést választottam. Sikerült tartanom azt az ötletemet, hogy minden alkalommal 2 körrel többet futok, mint előzőleg. Ezt szeretném is tartani a 16 hétben, függetlenül attól, hogy meddig tart számomra a verseny. Mivel az előző napi mell+tricepsz edzés elég jól sikerült, ezért a futás mellé csak húzódzkodást csináltam.

Valahogy nálam úgy alakult ki, hogy mindent szeretek edzeni a hason kívül (azt nagyon utálom), de ha sorrendet kellene állítani, akkor a hátat szeretem legjobban, a bicepszet pedig -ellenkezőleg mint a legtöbb ember- a legkevésbé. Szerintem azért, mert a hátedzéseket megterhelőbbnek érzem. Mivel a mai napon egy hát+bicepsz edzésem volt, és mivel a hátat nagyon szeretem, a bicepszet meg mindig is hajlamos voltam elnagyzolni, a mai edzést mindkét izomcsoportra különösen megnyomtam. A forduló előtt ez volt az utolsó edzés ezekre az izomcsoportokra, így örülök, hogy ez jól sikerült. Terv szerint még mindegyik izomra egy edzés lesz, remélem azok is legalább ilyen jók lesznek.

Nem tudom, hogy ez lehetséges, vagy normális-e, de HotBlood Hardcore-ból sikerült kifogynom már a mai napra, de szerencsére a teszt előttről még maradt HotBlood 3.0-s verzió. Így, hogy egy egész dobozzal kipróbálhattam már az új formulából, azt tudom mondani, hogy mindenképp prioritást fog nálam élvezni, ha kapható lesz.