A hatodik napon pihenőnapot tartottam, mert eléggé fáradtnak éreztem magam. Az étkezéseken ezen a napon se változtattam, a fehérjeturmixot is a tájékoztató szerint alkalmaztam. A délutáni turmixot kiegészítettem 4 szem eperrel, ami így nagyon finom volt.

 

A hetedik, vagyis a mai napon nem tartottam súlyzós edzést, inkább kimentem egy közeli térre, ahol tudtam futni, húzódzkodni, tolódzkodni és fekvőtámaszozni is. Amikor elindultam, volt a fejemben egy terv, hogy miből mennyit szeretnék csinálni, de végül nem számoltam, hanem addig csináltam, ameddig azt nem éreztem, hogy már képtelen vagyok tovább csinálni. Az elfáradás szintje talán november óta ezen az edzésen volt a legmagasabb, de a Hotblood sokat segített benne. Érdekesség, hogy hála az égnek, a hó is elkezdett esni amíg kint voltam, ezért remélem a Multipro megvéd. 🙂

Mivel általában szeretek kávét inni és ezt tejjel szoktam, amit most elhagytam, így egy kb 1/3 adagolókanál Hotblood-dal próbáltam helyettesíteni, ami nekem tökéletesen bevált.

A holnapot és a hétfőt még szeretném ugyanezzel az étrenddel, és 2×1 súlyzós edzéssel megcsinálni, utána kedden megnézni, hogy mi lett az eredménye ennek a bő egy hétnek akár a mérlegen is, és utána megtervezni, hogy hogyan tovább.