A kapott csomagról szeretném megosztani a mai bejegyjzésemben az első tapasztalataimat.

Először is, ami nagyon király, az a vizes kulacs 🙂 Ezt arra használom, hogy a nap folyamán elegendő vizet igyak, 2 flakonnal kell meginnom, így könnyebb nyomon követnem a mennyiséget.

A multivitaminban tetszik a napi csomagos forma, az, hogy nem több dobozból kell összeszedegetnem, mint eddig, sokszor elfelejtve, mi is amit már kiraktam.

Fehérjét eddig is fogyasztottam, sosem volt a kedvencem egyik íz, illetve márka se, amit eddig próbáltam. Alapvetően nem szeretem az édes ízt annyira, mindig gyorsan lehúztam, mert kell és ennyi. Tetszik, hogy jól oldódik, nem marad szemcsés, és az íze is meglepően finom, ami nagy szó nálam. 

A hot blood volt az igazi újdonság számomra, mivel még sose próbáltam hasonló edzés előtti formulát sem. Ezért első alkalommal óvatosságból csak fél adaggal mertem belőle kipróbálni. Ez vasárnap volt, amikor már 6nap edzés után elég fáradtnak és kedvetlennek éreztem magam, egy porcikám se kívánta a mozgást. Mondom itt a remek alkalom, lássuk ilyenkor, mit tud 😃 Negyed óra után azt vettem észre, hogy azt néztem, mikor telik már le a fél óra, mert edzeni akarok!! Másnap már bátrabb voltam egyszerre 2 adagot gurítottam le edzés előtt, szerencsére jól tolerálom a koffeint, így semmi rossz hatása nem volt rám. Annyit vettem észre, hogy egyszerűen nem fáradok úgy, még bírnám sokkal tovább is, mint az az eredeti terv volt. Már azt kezdtem hinni, hogy valamit rosszul csinálok, mert bár még egyet az adott sorozatban nem bírtam volna csinálni,(szóval a súly megfelelő volt) de a pihenő időben, azt éreztem, mintha az első sorozatot kezdeném. 

Egyenlőre tehát nagyon pozitívak a tapasztalataim a kiegészítők terén, innentől már a többi rajtam múlik csak.. 🙂