Mai bejegyzésemben, az edzéseim alapjairól, valamint a táplálékkiegészítőkkel megélt első tapasztalatokról írnék. Tulajdonképpen 8 napos bontásban dolgozom, ami azt jelenti, hogy a 8 napból van 6 edzésem illetve 2 pihenőnapom. A 6 súlyzós edzés alatt minden izomcsoportomat kétszer tudom megedzeni. Jelenleg a toló, húzó és láb felosztást használom. Az edzéshét első felében, az egyes izomcsoportok esetében, leginkább az intenzitásra megyek rá, míg a hét végéhez közeledve, a volumen kap meghatározóbb szerepet. Úgy érzem, hogy ezzel a módszerrel, minden szempontból elegendő stimulust tudok adni az izomzatomnak, anélkül, hogy esetlegesen túledzeném magam. Az edzéseim időtartama, körülbelül 60 és 90 perc között van, az adott napon megedzendő izomcsoporttól függően. Ebben nincs benne a bemelegítés illetve a nyújtás, melyekre minden alkalommal nagy figyelmet fordítok.

     Persze, ilyen mennyiségű edzésmunka mellett, elengedhetetlen a megfelelő táplálékkiegészítés, hiszen a regenerálódás minősége és időtartama döntő fontosságú.

   A kapott Multi pro plus elegendő mennyiségben biztosítja számomra a szükséges vitamin- és ásványi anyag kombinációt. Ezt az edzéseket követően, plusz c vitaminnal egészítem ki.

   A tejsavó fehérje hatékonysága nem újdonág számomra, régóta használok koncentrátumokat és izolátumokat is, egyértelműen hozzájárul ahhoz, hogy minőségi forrásbók egészítsem ki edzés után a fehérjebevitelem. Napközben, zabpehellyel fogyasztva pedig szintén kiváló választás, teljes mértékben ki tudja elégíteni, az ember édesség utáni vágyát.

   Az új Hot Blood formula pedig abszolút favorit nálam. Sokféle edzés előtti stimulánst használtam már, de ez a termék mindenképpen kiemelkedik közülük, főleg a mentális-koncentrációs hatás szempontjából. Ami nagyon fontos, hogy ott és akkor fejti igazán hatását ahol kell, az edzést követő pihenésbe, alvásba, ésszerű használat mellett egyáltalán nem zavar bele. Mivel általában késő délután edzem, ezt igazolhatom is. Teljes mértékben elégedett vagyok vele, úgy gondolom, hogy ez a termék a tesztet követően is állandó partnerem lesz. Dupla adagokat használok belőle és mivel van itthon natúr argininem, ezért abból is szoktam beledobni körülbelül 5 grammot, biztos ami biztos. 

    Amit még rendszeresen alkalmazok, az glutamin nagy dózisban, ugyanis az a tapasztalatom, hogy nagy mértékben hozzájárul ahhoz, hogy a regenerálódási időm lecsökkenjen, illetve a bélflórám és emésztőrendszerem egészsége szempontjából is rendszeresen bevetem.