Vasárnap általában a családdal vagyok, takarítás, főzés, így mindig hamar elmegy és féltem, hogy nehéz lesz egy tartalmas edzést beiktatni. Reggelire zabpalacsintát készítettem banánnal, de sajnos leégett az alja, így “zabmorzsa” lett császármorzsa után szabadon. 😀 Nagyon fini volt, természetesen fehérjével. A második étkezés sajnos a sűrű program miatt egy délutáni ebéd lett, csirkemell, rizs, cékla és cukkini. Harmadik étkezésnek almát, negyediknek pedig protein pudingot fogyasztottam. Sajnos a vacsora kimaradt egy váratlan program miatt, ráadásul kicsit csaltam is, lecsúszott két pohár bor. 😀 Azt hiszem holnap kemény edzés vár rám…. 😛

Edzésnek vasárnap egy alakformáló Party Fitnesst választottam. Nem írtam eddig róla, de a korlátozások miatt én az otthoni edzést választottam első körben, aztán meglátjuk. Így ezek az online edzések/online edzésterek nagyon hasznosak számomra. Alapvetően a cardio órákra, alakreformáló órákra használom ezeket, mert a testrészenkénti edzésnél saját edzéstervet követek. Nagyon jól kiegészítik egymást.

A Party Fitness elég pattogós, így a Hot Bloodot kihagytam. A Multi Prot szedem továbbra is, kicsit élénkebbnek érzem magamat, de remélem a testem belül sokkal jobban és látványosabban éli meg.