Amikor novemberben meghallottam, hogy ismét bezárnak a termek, éppen munka előtti lábedzésen voltam és bevallom őszintén először nekem is “hisztizhetnékem” volt emiatt. Utána még másnap elmentünk az edzőtársammal megcsinálni mindent amit a héten akartunk, ami fekvenyomást, guggolást, felhúzást és döntött törzsű evezést jelentett egy edzés alatt, ami elég nehéz volt. Utána egykét napig próbáltam nem gondolni erre az egészre, de rájöttem, hogy nem szabad abbahagyni. Eleinte semmi eszközöm nem volt. Az edzés előtti fokozók úgy jöttek be az életembe, hogy még tavasszal szerettem volna magam rávenni az otthoni edzésre, ezért vettem egy doboz Pow3rd-et, csak azért, hogyha azt megiszom akkor már muszáj csinálnom valamit. Később váltottam a termek nyitásakor a HotBlood-ra. Ez a módszer most is működött heti 3-4 alkalommal kb. Úgy voltam vele, hogy minden mindegy, csak csináljak valamit. Az étkezéseket jobban elengedtem, az volt inkább a lényeg, hogy ne érezzem magam rosszul.

A Megateszten azért kezdtem el gondolkozni, mert úgy voltam vele, hogy ez így nekem nem elég, nekem céljaim vannak és ki szeretnék lépni a komfortzónámból. 

Jelenleg úgy érzem, hogy rengeteget fejlődtem hozzáállásban, mert ezelőtt nem biztos, hogy elhittem volna, hogy rosszabb körülmények között, terem nélkül is meg lehet ezt csinálni, lehet fejlődni.

A táplálékkiegészítők terén kb eddig is hasonló termékeket használtam, de a fehérjéből pl mindig csak kisebb kiszerelés fért bele a költségvetésbe, így arra igazából most jöttem rá, hogy mennyit is tudnak ezek a termékek segíteni így, hogy úgymond most nem kellett velük spórolnom.

Összességében én nagyon elégedett vagyok ennek a három hétnek az eredményével, függetlenül attól, hogy a versenyben ez mire lesz elég. Most azt érzem, hogy ha egyszer visszamehetek a terembe, akkor sokkal jobban fog menni mint ezelőtt, mert sok új dolgot tanulhattam így meg.