MultiPro:

– Régóta használom és kiváló vitamin forrásnak tartom. Az utóbbi időben azonban külön szedtem Q10-et (60mg), C (2-5.000 mg) és D (2000NE) vitamint, B complexet és Calcium-cink-magnéziumot, Omega 3-at ( napi 2000 mg) valamint kisebb adagos mulitvitaminból napi 2-4 szemet.  Örömömre szolgált, hogy ismét visszatérhettem ehhez a komplex multihoz. A multiproban nagyon szeretem, a pakkos kiszerelést és a termék vitamin és ásványi anyag tartalma magáért beszél. Ami megmarad jelenleg a multipro mellett az napi 2-3.000 mg C-vitamin, és 1.000 mg omega 3.

HotBlood:

– Nagyon pozitív az első használat után.

Még annak idején az első kiadásából fogyasztottam többet, de jellemzően  nem minden edzésen. Azonban idővel el is hagytam az edzés előtti pörgetőket, bedurrantókat. Azt vettem észre, hogy ezen termékek koffeintartalma egyre magasabb, amire “túl jól” reagálok és néhány rosszullét közeli edzés után teljesen el is engedtem a kiegészítők ezen garmadáját, a különböző stimuláns-mentes termékeket sem fogyasztom már jó ideje, csak BCAA, GLUTAMIN,  és kreatin Hidroklorid ment edzések előtt. 

Nos a fent említettek miatt egy kisebb adaggal próbálkoztam elsőre, így mindösszesen 7 grammot kevertem be. A terem felé már éreztem is, hogy elkezdett hatni, azonban egy kellemes, abszolút edzésre ráhangoló hatása volt a terméknek, nem jelentkezett semmilyen kellemetlen “túl pörgetett” érzés, émelygés, amit, mint már említettem, más hasonló kiegészítő esetén tapasztaltam. Az edzés alatt kellemes pumpáltságot éreztem, alapvetően is úgy érzem, hogy a fókusszal nincs baj edzés közben, de tény, hogy tovább erősítette azt. Holnap szeretnék egy teljes adagot kipróbálni, kíváncsi vagyok 🙂 

 

100% Whey Protein

– Nekem az egyik kedvenc fehérjém, ráadásul pont a csokis íz, amit mindenek felett preferálok. :)) Ízre, állagra és oldódásra hibátlan. Reggel közvetlenül ébredés után fogyasztok belőle 1 adagot, valamint edzés utánra időzítem a másik adagot. 

 

A kulacs és a shaker

– Nagyon jól néznek ki! A kulacs pont elég nagy, hogy az edzés alatti folyadékbevitelem fedezze. 

 

Jelenleg még BCAA-t, Glutamint, L-leucint, valamint kreatin hci-t és MACA kivonatot fogyasztok.