Már kíváncsian vártam mit tud a titkos új formula, hiszen láttam a megateszt promófelvételeiben, hogy ez lesz az idei főszereplő. Korábban használtam már edzés előtti stimulánst, de “csajos” verzióban, így kicsit meg voltam illetődve a HARDCORE jelzőtől, és a keményvonalas, gyúrós formulától. Épp ezért csak egy kanállal raktam kb. 200-250 ml vízbe.

Én személy szerint szeretem az ilyen “mű ízű” italokat edzés előtt-közben. Annyi esetleg, hogy a Hot Blood picit kesernyés nekem.

Oldódásra közepesnek ítélem meg, sok szemcse marad a shaker alján, de nagy része feloldódik. Nem vagyok finnyás, elrágcsálom a maradékot, még ha roszog is a fogam alatt, de tudom, hogy sokaknak ez fontos szempont.

Egyelőre csak egy kanál hatásáról tudok véleményt mondani. Miután “beütött” éreztem, hogy jobban áramlik a vér, de nem volt olyan érzésem, hogy mindjárt leég a bőröm. Bemelegítésnek mindig nyomok egy kis futást, de most hamarabb lepattantam a futópadról, mondván itt ennyi most bőven elég lesz. Máskor picit hosszabb idő kell a bemelegedéshez, hogy megérkezzen a dara hangulat.