Kicsivel több mint egy hét telt el a fotózás óta. A napjaimat amennyire a munkám engedi, lehet meghatározza a rendszeresség. Az elmúlt hetem a következőképp alakult.

Hétfő, Megateszt fotózás utáni első nap.

Reggeli zabkása bogyós gyümölcsökkel, valamint egy kanállal a kapott whey pro fehérjéből. Hamarabb mondanám kakaósnak az ízét, mint csokisnak, de  mit sem számított mert nagyon finom volt. Hatalmas plussz pont, hogy nem kellett ásatást végezni a benne lévő kanálért! Délelőtt elintéztem a teendőim, kora délután egy kb. 1,5 órás súlyzós edzést végeztem mellre és vállra, majd fél óra aerob edzést levezetőnek. Edzés utáni étkezéshez vettem be a Multi pack-ot, nem próbáltam még ilyet, nagyon praktikus, hogy nem kell egyesével kivenni a vitaminokat a dobozaiból.

Kedd,

Hasonló reggeli, gyors és tápláló. Ezen a napon hát, valamint hátsó váll és alkar edzés volt. Kicsit kevésbé voltam motivált az aerob részét illetően, csak 20 percet tapostam, hogy azért mégse hagyjam ki.

Szerda,

Korábban keltem, munkanap volt. Ettem pár falatot a zabkásámból, ezután ittam egy fél adagot a Hot Blood-ból. Finom volt, szépen oldódott, nem volt csömör ízű. Tricepsz bicepsz edzés volt szerencsére, pont passzolt egy gyengébb reggeli edzéshez. Amilyen fáradtan indultam neki, mikor elkezdtem teljesen ébernek éreztem magam, jól tudtam fokuszálni. Szettben edzettem a gyakorlatokat tricepsz-bicepszet váltogatva. Meglepően jó hatását éreztem a pörgetőnek, cserébe nem zsibogott tőle a fejem, nem volt bőrviszketés, se fülbizsergés. Hatalmas jó pont. Edzés után megettem a maradék zabkását, majd 12 óra munka után lepihentem.

Csütörtök,

Pihenő napot tartottam, úgy éreztem szükséges. Csak a munkára fókuszáltam. Ezzel is sétáltam kb. 8km-t, valamint megtettem 50 emeletet a lépcsőházakban való járkálás során. Aktív pihenés, kis munkával fűszerezve! 

Péntek,

Nem dolgoztam, aludtam egy hatalmasat, hogy tudjak regenerálódni. A délután folyamán egy erős lábedzés volt a soron. Közel 2 óra hossza, majd egy rövid levezető séta, majd nyújtás követte, hogy a következő nap se kelljen kerekesszékben tolni.

Szombat,

Újfent mell-váll edzés következett, nem voltam túl motivált, ezért úgy döntöttem újfent a Hot Bloodhoz nyúlok. Mire elkezdtem az edzést, nem volt baj a motivációval, sem pedig a figyelemmel. Összeszedte a gondolataim. Az edzés nagyon jól ment, lassabban fáradtam, mint ezelőtt. Végére egy rövid has és core erősítést, valamint 20 perc aerob edzést tettem.

Vasárnap,

Ez a nap a családé, és a pihenésé volt. Házimunkákat végeztem, bevásároltam a hétre. Sétáltam egy órát a délután folyamán, hogy némi aktívabb testmozgás mégis legyen a napban.