Sose használtam edzés előtti stimulánsokat a hot blood hardcore formula előtt.
Ízre nekem teljesen rendben van, hasonló az energiaitalhoz. Tudom az íz másodlagos de ha gyakran használja az ember akkor igenis számít. Gyorsan oldódik, párszor összerázom és már iható is. A legfontosabb mégis nekem az, hogy kellően meghozza a kedvem az edzéshez és nem pörget túl. 

Először csak 10 grammot mertem bekeverni magamnak, hogy lássam mit is hoz ki belőlem. Az első észrevétel az volt, hogy nagyon hamar érzem a hatását, így mostanra én edzés előtt nagyjából 10 perccel gurítom le. 
Enyhe bizsergést szoktam érezni a testemben, illetve a szememen veszem észre először, hogy már hat, de egyáltalán nem érzek rosszullétet tőle. 

Edzéseim sokkal koncentráltabbak, a figyelmem 100%-a a gyakorlatokra összpontosul. Sokszor hajlamos voltam tök más dolgokon agyalni edzés közben is, de azt vettem észre, hogy ez most teljesen megszűnt. Kevesebb pihenőket tartok, viszont erősebbnek érzem magam. Meg is lepődtem magamon, hogy nagyobb súlyokkal tudok dolgozni, mint eddig.

Imádom a hot blood hardcore formulát, minden súlyzós edzésem előtt fogyasztom. Nyugodt szívvel tudnám ajánlani bárkinek, aki koncentráltabban szeretne edzeni.