Ezen a héten az esti edzéseké a főszerep, a Hot Blood-ot továbbra is “felesben” fogyasztom, a második (edzés alatti) adaghoz BCAA+Glutamine Xpress-t is adok, ez a kombináció érezhetően jól működik. 
Az edzés utáni Whey Protein Professional-t Vitargo-val kombinálom, alvás előtt pedig egy adag T/GH-t használok. Igyekszem a Scitec Team versenyzők tapasztalatait, tanácsait felhasználva a leghasznosabb kombót összeállítani, ezek a termékek a MultiPro-val kiegészítve tökéletesen passzolnak hozzám.
Időközben átment rajtam a sunyi vírus, nagy kárt nem okozott, csak lelassított egy kicsit. Az ízlelés és a szaglás átmeneti elvesztése szórakoztató volt, poénból mindent ettem mindennel. A fehérjeporos, zabpelyhes, aszalt gyümölcsös palacsintába tekert fűszeres csirkemell például igazán pazar fogás. A tükörtojásos zabkása túrógombóccal mint reggeli, egyszerűen felülmúlhatatlan. Lényegében ennyi volt a korona, pár nap ízek és illatok nélkül, némi vándor izomfájdalom, de semmi komoly. Megyünk tovább, a tesztelés nem állhat meg.