Pár szót szeretnék kifejezetten a hotbloodról írni. A hatása nagyon kellemes csalódás. Mivel ezelőtt még nem használtam soha edzéselőttit csak mások elmondásából tudtam, milyen a hatása. Mindenki azt mondta, hogy pizsereg az ember füle, homloka viszked. Hát én semmi fizikai mellékhatást nem tapasztaltam a hotbloodnál, de az edzéskedvem, és az edzés minősége sokkal jobb mint eddig. Gyakorlatokon keresztül tudom hozni a maximális koncentrációt, kevésbé fáradok el fejben, jobban rá tudok koncentrálni a működő izomzatra. 
Ízlés kérdése, de nekem annyira nem ízlik. Nekem kicsit a mű és túl intenzív íze arra ösztönöz, hogy csak legyek túl rajta, húzzam le és mehet a menet. 
Egy másik dolog, ami lehet csak engem zavar, de amikor belekanalazom a sheakerbe a port akkor nagyon száll, kicsi a porszemek sűrűsége, túl könnyűek, ezért akár percekkel a belekanalazás után, ha nem öntök rá egyből vizet, kiszállnak. Ez elég szórakoztató de utána az egész asztalon érezni a port, és tüsszögök tőle. Nyilván ez mérsékelhető azzal, ha előbb a vizet öntöm ki és utána teszem bele a port, de gondoltam hátha ez is értékes információ és mással is előfordult már.