Túl vagyunk az első héten. Nem egy egyszerű menet, de remélem a továbbiakban is így fog menni, mint eddig, mert elégedett vagyok magammal.

Na de, hogy hogyan is néz ki egy napom?

Reggel 6 óra körül megérkezem a konditerembe, ahol nyomok egy éhgyomros aerob edzést. Megközelítőleg egy órát edzek ilyenkor, előszeretettel használva a lépcsőzőgépet. Eleinte azt hittem, hogy a reggeli edzés nem is lesz annyira vészes, de mostanra inkább azt mondhatnám, hogy gyilkos tud lenni, mégis sokkal frissebbnek érzem magam.

Edzés után rohanok a munkahelyemre, ahol a zabkásám bekeverésével és a nagy, 2 literes kulacsom megtöltésével kezdek. Zabkásámat mindig ugyanúgy csinálom meg: 50 g zab, kb. 10 g kókuszreszelék és a kihagyhatatlan 30 g csokis fehérje. Megörültem, amikor a fotózáson megláttam, hogy csoki ízű a fehérje, mert kb. ez az egyetlen, amit tényleg szeretek.

Nagyjából 10 óra magasságában jön az első rendes étkezésem, ahol csirkét eszem salátával, kígyóuborkával. Egyelőre egész finom még minden étkezés, a legnagyobb bajom igazából a sónak az elhagyása. Kevésbé van íze a húsnak, de a zöld fűszerektől azért nem olyan rossz, mint elsőre gondoltam. Étkezés után beszedem a multi pro vitaminokat. Nagyon adom, hogy egy kis csomagban össze van készítve minden, így nem okoz fejtörést, hogy milyen vitaminokat is szedjek.

1 órakkor egy következő csirke-zöldség kombó következik. Eddig nagyjából 1,5 liter víz elfogyasztásánál járhatok. Általában ebéd közben kifaggatnak a kollégák a megatesztről, az edzésekről, étkezésről. Durva, hogy ennyien érdeklődőek ezzel kapcsolatban.

Edzés előtt egy órával, ez olyan fél 4 körül lehet egy adag – 35 g – riszt eszem meg, hogy legyen valami erőm a súlyzós edzéshez. Az edzéseimet tekintve, fel vannak osztva az izomcsoportoknak az edzése és azok antagonistáit is edzem. Egy edzés, így viszonylag gyorsan megvan. Edzés után legurítok 30 g fehérjeturmixot.

A késő délutáni étkezésem 3 darab főtt tojás, aminek a sárgáját kiszedem. Este pedig tilápia hal, amit kihívás megennem, mert nem szeretem a halat. 😀

Az étkezéseimet tekintve nagyjából így telik egy napom. Igyekszem az időpontokat betartani, persze néha kisebb csúszás előfordul. Napi nyolc óra munka mellett nem mindig kivitelezhető, hogy akkor egyek amikor kéne.