Sziasztok,

Ez az első bejegyzésem a naplóba, ezért írni fogok arról is, hogy milyen változást hozott a megateszt a mindennapjaimba újonnan.

Először is, az edzés. Heti 5-6 napot terveztem be, lehetőleg minden izomcsoportot külön napon edzve: láb – has – mell – váll – hát – kar. Sajnos nincs lehetőségem konditeremben edzeni, ezért igazán kihívás lesz úgy megedzeni a testemet, hogy tényleges fejlődést is elérjek. Az utóbbi fél évben már szinte csak saját testsúlyos edzést végeztem mint erősítő edzés, ehhez pedig a test hamar hozzá tud szokni. Hogy ebből kilendítsem magamat, különböző ellenállású gumiszalagokat vettem, az interneten pedig ezeknek a felhasználásáról rengeteg videót találtam. Tényleg lehet vele nehezíteni az edzéseidet minden izomcsoporthoz ha kreatívan használod.

Étkezés: 74,7 kg voltam a scitec mérlegén, a célom ehhez 4 kg-t adni minél kevésbe bezsírosodással. Az utóbbi pár évben figyeltem arra, hogy mit eszem. Alapvető volt az étkezésemben a magas fehérjetartalom mellett az alacsony zsírtartalom és a minőségi és visszafogott mennyiségű szénhidrát. Szóval tömegelés lesz az elkövetkező hónapban, az első és legfontosabb pedig amit a korábbi étrendemen változtatni kell szembetűnően, az a szénhidrát bevitel növelése. Szerintem én is – mint minden ember aki valaha is kövér volt – féltem a szénhidráttól, hiszen félek tőle, hogy visszahízok, és ugyanolyan kövér leszek mint régen voltam. De most úgy látom, hogy a testem nem kapott az utóbbi időben megfelelő mennyiségű szénhidrátot, hogy fejlődésnek induljon.

Táplálékkiegészítők: 100% wpp ízén és oldódásán is látszik, hogy prémium minőségű fehérje. Nem használtam korábban huzamosabb ideig fehérjét, kíváncsi vagyok, hosszú távon milyen hatással lesz az izomtömegemre megfelelő minőségű és mennyiségű táplálékkal.
A multivitamin csomagoknak nagyon örülök, heti 5-6 edzés mellé elengedhetetlen egy ilyen csomag. A közérzetem is jobb a vitaminoktól, kevésbé vagyok fáradékony és az energiaszintem is kiegyensúlyozottabb. 
A hot blood első használatakor fél órán át csak szédülést éreztem, utána kezdett felpezsdíteni. Jó tapasztalat volt, hogy tényleg edzés előtt 20-30 perccel kell meginni, akkor kezdi el tényleg kiadni a hatását. 2-3 alkalommal később már szédülés nincs, engem viszont jól bepörget az edzésekhez, és olyan energiatartalékokat tud bennem mozgósítani, amiket egy kávé eddig nem tett. 
All in all, elégedett vagyok a kapott termékekkel 🙂