Nehezebben aludtam a szokásosnál, úgy 5:20-kor keltem, a reggelim 3 szelet zabszelet volt, hogy ne éhgyomorra igyam majd meg a reggeli hotbloodothardcore-t.
-Emlékszem még az első “edzés előttimre amit megvettem, az egy BiotechUSA Nitrox Therapy volt, emlékszem a minden elfogyasztott mennyiség után érzett tarkó bizsergésre, és az érzésre amit az okozott anno.
7:14-kor megittam az első adag hotbloodot, ami a doboz csomagolása szerint van javasolva, egy edzés előtt és egy edzés közben.
Az edzést kezdtem: 7:30-kor és tartott 8:30-ig.
Mivel a körülmények nem a legideálisabbak, ezért az olvasottak után tyrosinal turbozom a reggeli edzéseimet, hogy több hangulatom legyen hozzá.
(Sajnos nem arról van szó, hogy az edzéshez ne lenne energiám, vagy kedvem, de sajnos családi okok miatt szükséges). Az edzés közben BCCA glutamine XPress-t iszok, majd pedig minden edzés végén egyből iszom a fehérjét.
Több fajta vitamint szedek, így azok szedését szétszedtem a napra.
Minden reggel egy C+D vitamin combot eszek a reggeli mellé, egy CLA tablettával és egy multi vitaminnal. A kapott MULTI-PRO plus vitamint 2 részre osztom, egyrészről az összes vitamint bekapom az edzés után shakkel (utána egyből eszek is), -> kivéve 1db multi vitamint nem, azt éjjel szedem be a vacsorával.

Edzés – mell/has:

Időtartam:75 perc

Összesítő:

Edzés 7/10
Napi produktivitás: 8/10
Kedv: 7/10

Előző napról érezhető izomláz a lábamban a pénteki futás miatt.