Vasárnap az óraátállítás és a péntek esti kevés alvás miatt, bár nagyon korán felkeltem, sokáig nagyon álmosan tettem vettem csak a lakásban. A reggeli a szokásos zabos fehérje volt banánnal. Tízóraira egy Rauch mangós juice baros italt ittam, míg ebédre kivételesen csirkecombot, brokkolit, rizst és káposztát fogyasztottam. Délután egy nagyon kis szelet mindenmentes tiramisut ettem, míg vacsorára két teljes kiőrlésű tortilla lapot, rukkolával, sajttal, paradicsommal és erdei sonkával. 

Sok program volt, így sokat is mentem, mozogtam, este pedig a szombatról átrakott láb/popsi következett. Szerintem a testem nem követte le az átállást, és egy adag Hot Blood után olyan voltam újra este hétkor, mint egy felhúzott kisegér. Brutál edzést toltam le és nagyon jól esett. Hasban hoztam a csütörtöki mennyiséget, a két nap kihagyás miatt. 

Láb és popsi vegyesen ment, minden 2 kg-os lábsúllyal plusz looppal kiegészítve. Volt 4*20 tárogatás, volt 4*20 guggolás – ott még rádobtam a kezemre 5 kg súlyt -, Kitörés 4*20 db/oldal – székre feltett láb nehezítésnek -, oldalra láb emelés 4*20 db, 4*20 db vádli erősítés guggolásban, földön négykézláb hátra lendítés és keresztezés 4*20 db /oldal, lábemelés hason fekve 3*10 db /oldal, háton fekvés hajlított térdekkel tárogatás 4*10 db /oldal, illetve csípő emelés húzással 4*20 db háton fekve. 

Edzés után még kedvem lett volna egy gyors kardióhoz is, de sajnos nagyon későre járt már és egy tartalmasabb főzés is várt még rám, így hétfőre toltam.