Ma volt az a bizonyos “első nap”. Gondosan rákészültem a hétvégén, betöltöttem az utolsó somlói galuskát, hogy hétfőn újult erővel kezdjem meg a megatesztelést. Nem titok, hogy a jelentkezésemet az is motiválta, hogy találkozhassak Majkával, hiszen az egyetlen magyar előadó, akinek tényleg minden számát kívülről fújom. Éppen ezért nem is volt kérdés, hogy a gondosan összeállított edzéstervem első edzését egy Majka válogatásra fogom lenyomni.

Az első nap mindig nehéz, nehéz az elindulás, sok a félelem, hogy vajon képes vagyok e rá. Aztán mindig van egy pont, amin, ha átlendülsz, érzed, hogy megállíthatatlan leszel.

Tegnap az edzések sorát egy hát edzéssel kezdtem. HÁÁÁT (hahaha) mit ne mondjak, érződött, hogy lassan fél éve nem jártam teremben, és nagyon elmaradtak azok a felsőtest edzések. Az edzés előtt kipróbáltam a Hot Bloodot. Nekem elsőre kicsit túl is pörgette a testemet, vagy a lelkemet, bár lehet ez a bennem túltengő adrenalin miatt is volt. Mindenesetre nagyjából csak repültek a súlyzók.

Étkezés terén igyekeztem úgy beállítani az elvárt kalóriát, hogy a súlyomból ne veszítsek, mert az elmúlt félévben közel 6-7 kiló lement rólam, így igyekszem most a töltésre, izomépítésre koncentrálni.

Sajnos laktóz, tej és tojás érzékeny is vagyok, így lesz bőven kihívás, de igyekszem alternatívákat keresni, mindezekre. A Plant Protein beszerzése már folyamatban van, addig is próbálom rávenni magamat egy kockáztatásra, mert szeretném a Whey Proteint mindenképpen kipróbálni. Ami késik nem múlik, egy-két napon belül ez is el fog jönni, hiszen edzés után nagyon fontos a megfelelő fehérje pótlás.

A Multi Pro szedését holnaptól kezdem.