A fotózás és annak hangulata remek volt. A jelenlegi helyzethez képest a Scitec Megateszt csapata nagyon profin megszervezte azt a napot, minden gördülékenyen és folyamatosan haladt. Számomra különleges élmény volt már az is mikor Bunny és Kaszás Bálint megszólaltak az előtérben, és végre nem a YouTube-on vagy a BB.tv-ben néztek vissza rám, nekem már olyan volt, minta én már ismerném őket, de ez persze fordítva nem volt elmondható.

A pózok begyakorlásában Tóth Dániel segített nekünk amelyet viszonylag elég hamar sikerült is elsajátítanom magamhoz képest. Mikor Danitól tanácsot kértek, én próbáltam hallgatózni, és minél több információt elragadni abból amiket mond, szinte ittam a szavait. Sajnos az interjú az röviden, tömören katasztrofálisra sikeredett.

A fotózás után, még mielőtt hazaindultam az autóban elfogyasztottam a 200gramm tilápiámat és 50gramm rizsemet mellé 100gramm brokkoli is társult, mert én már úgy gondoltam vagy úgy éreztem, hogy már aznap megkezdem a 16 hetes háborút. A háborút nehezítette az a tény is, hogy a gasztronómia vagy legalább is aznap egyáltalán nem volt a szövetségesem, így a tilápia elfogyasztása inkább nem részletezem, a parkolóban megtalált egy kóbor cica akinek nagyon szívesen adtam számomra alig ehetőre sikerült ételemből, szemmel láthatóan neki más volt a vélemyénye.