MULTI PRO PLUS

Eddig is használtam (alkalomszerűen, nyilván többféle gyártó, többféle termékét/vitaminját próbálva, valljuk meg őszintén azt is figyeltem személy szerint, esetlegesen mi, hol, mikor akciós)

Észrevettem, hogy( minden alkalommal ) használatát/ fogyasztását elkezdve, pár nap múlva energikusabbnak, kipihententebbnek érzi magát az ember.

100 WHEY PROTEIN PROFESSIONAL

Személy szerint nekem túl erős/ édes ízesítésű( mindig is az volt minden íz)de vitathatatlan a minőség, a kiváló oldódás, és állag. Nem puffaszt, nem fúj fel.

+ Lehet hülyén hangzik de megnyugtató, hogy eredeti a termék ezért nem kell aggódni ( már csak a ,, márkaboltok/ fitness pontok miatt sem). Gondolok itt arra, hogy más nagy neves amerikai gyártók FAKE termékeivel tele a net, a webshop-ok.

HOT BLOOD HARDCORE

Valóban működik, és máshogy !!! Tényleg segíti a koncentrációt, jobban tudok összpontosítani az edzésre, a munkasorozatok kivitelezésére, végrehajtására. 

Őszinte leszek, nem tudom az új formula miben más, de az előző HOT BLOOD-ot nem szerettem, ( nem azt vártam tőle, hogy 120 kg helyett 220 kg- al fogok szériázni fekvenyomásnál) , de nem éreztem azt amit esetlegesen más gyártók termékénél. Nem volt teljesen hatástalan viszont azt figyeltem meg anno, hogy első adag, jött némi hatása, de a következő alkalmazásánál vagy az azt követőnél semmi, ( mintha hozzászokott volna a szervezet), többször próbáltam mindig ez volt a tapasztalat.

Viszont a HARDCORE-nál ez nincs!

Mindig működik, egymás után is!