48.

Jó nap volt, tetszett a fotózás. Imádom az egész légkört, megfogott. Csinálni akarom még. 

47.

Itt a nagy nap, izgulok. Bármi is legyen a vége én már nyertem. Jobban nézek ki, jobban érzem magam, sokat tanultam magamról és a témához kapcsolódó dolgokról. Megérte. Ajándék lenne még 6 hét kemény munka, leírhatatlan örömmel várom 🙂 

46.

Tegnap este beájultam,nem tudtam írni most pótolom. Meg volt az utolsó váll edzés, bár erőm nem igazán van nyomom amíg bírom. Ma még 12 óra meló aztán enyém a hétvége. Feleségem segített összerakni ma is a kaját,így könnyű:) 

43.

Letudtam ma egy kemény lábedzést. Kevesebb kajával is viszonylag jól bírtam. Hamarabb kimerülök az alacsony ch miatt de most ennek az ideje

42.

Egy hét és,, színpad,, 🙂 Durva hét lesz de kibírom, meg KELL CSINÁLNI Győzni akarok

41.

Elég fáradt vagyok de nagyon motivált. Az utolsó hetet a formám élesítésére szánom,kevésbé kemény edzések, alacsonyabb kalória. Hosszú hét lesz de várom a fotózást. 

40.

A Felhúzás sikerült kimaxolni rendesen, baromi erősnek érzem magam,életemben most érzem magam a legjobb formában. Igazat szólva kicsit kezdek fáradni, de jó hogy van egy cél amibe kapaszkodhatok. Még egy kőkemény hét, aztán irány a döntő. 

39.

Pihenő nap volt. Gyorsan telik az idő,lassan itt a fotózás. Életem formájában vagyok, már megérte a meló, ettől függetlenül még 6 hétig sanyargatni akarom magam. 

38.

Váll-tricepsz volt ma soron. Kipróbálok új módszereket, gyakorlatokat is hogy megbolondítsam az izmaimat, ezáltal adva plusz lökést. Bízom benne hogy megteszi a hatást. 

37.

Egy jó kis lábedzés volt a soron ma. Sikerült rendesen megdolgozni. Ketyeg az óra, már nincs teljes két hetem. Itt az idő hogy megváltoztassam az életem.