4.30

Izgatottan várom a holnapi napot,hogy megmutassam mit is fejlődtem magamhoz képest. Nagyon sok hullám vasút volt ezalatt a 6hét alatt. Volt jó is rossz is de talán a legjobb érzés a mai nap,hogy lassan megtudom lesz e tovább vagy sem. Majd holnap reggel izgulhatok még oda nem érünk. Köszönök mindent amit kaptam,már most sokkal több […]

4.29

A testvérem ballagása után étterembe mentünk ahol sajnos salátát ettem némi rízzsel még mindenki más hambizott,na ezt azért elég megálni. De látom magamon a változást így nem csalok. Kíváncsian várom mire lesz ez elég. 

4.28

Ma megérkezett az új edzőszettem egy kis motiváció képpen..hát imádok vásárolni. Annyira feldob és motivál ha új ruciban kell edzeni. Meg új fehérjét is kellett rendelnem a vanillia erdeit az a best! 

4.27

Ma pihenőm van,hisz hosszú lesz még a hét. Meg sok más elintézni valóm is van. A sok edzés és stressz miatt ráadásul egy herpeszem is lett..hát valami mesés. Így a szauna sajnos felejtős. 

4.26

Ma reggel is kardió volt délután edzés és megint kardió. Ne kérdezzétek,kicsit megijedtem. Már a lépcsőzőgépet unom így 3000m evezés majd 30p taposás majd 20p séta. Ja a kajám már lassan 1hónapja minden este saláta és csirke plusz öntet.

4.25

Munka után popsi nappal folytattam a napot,sajnos azt kell,hogy mondjam mióta diéta van azota lement a fenekem amit úgy féltettem eléggé rossz érzés. Meg sokan megjegyzik,hogy mennyire vékony vagyok ez annyira nem áll jol,minek csinálod stb..mert amugy a cégnél se igazán tudják mibe keveredtem. Nem szeretem annyira kiteregetni majd ha valamit feltudok mutatni. 

4.23-24

Ma reggel korán mentem edzeni,hisz a párom beteg utanna jöhet a nagy főzés ami sok hal meg némi csirke 😅 Sajnos a páromat bevittem az ügyeletre mert nem javult a helyzete közben a kuytusunkat is megint vinni kellett szoval nem unatkoztam…de legalább vasárnap elmenten szaunázni. 

4.22

Ma a héten először bementem dolgozni. Eltudnám viselni,hogy heti 1x dolgozzak. Kivételesen nagyon jó kedvem volt és nem voltam fáradt. Ma elmentem munka után bevásárolni jövőhétre és nem akartam elhinni,hogy nem volt csirkemell 3 nagy üzletben sem. Igy sajnos halat kellett vennem…szeretem de nem csirke. Egyébként az étrendem egyre egysíkúb,igy is idő spírolok. 

4.21

Ma volt egy jó kis popsi edzésem a héten,esküszöm már jobban szeretem a felső test edzéseket. Egyébként szabadságon vagyok szóval sokkal jobban megy az edzés. Bár ne kéne dolgozni akkor könnyebb lenne…de nyilván a sikerért meg kell küzdeni. 

4.20

Sajnos a párom lebetegedett így izgulhatok,hogy én ne kapjam el tőlle mert akkor lehet,hogy amit eddig beletettem az kárba veszne. Nyilván sajnálom őt de igy minden teher rámzúdul. Eddig is sok volt de most a kutya teljes mértékben plusz ő is meg minden más 😅😅😅 csoda hogy még én birom. Teljesen megváltozott minden.