2022.03.16

Mivel az étrendem változott, így többet kell ennem aki igen csak a nehezemre megy így is, de hogy fent van a fogszabályzó így csak egyre többet fogyok. Ma hátra edzettem, mai nap elég rövid edzés tervet kaptam de nagy súllyal kellett dolgozni de  így volt időm a végén 25 percet kardiózni is.  Sajnos a fehérje […]

2022.03.15.

A mai nap hajlító-fenék napot tartottam. Utána levezetés képen hasaztam is egy kicsit.  Mára már elég jól tudok rágni, de még mindig nem az igazi. Ma is ittam edzés előtti pörgetőt ami ismét a segítségemre vált. Az edzést fehérjével zártam.

2022.03.14.

Ma kaptam új edzés tervet és étrendet, egyenlőre az étrendet ahogy sikerül úgy tartom be mert még mindig nem igazán sikerül rágnom. Eddig úgy néz ki, hogy van egy láb, két váll, hajlító-fenék, hát, +has A mai napot hát edzéssel kezdtem, kicsit nehezebb volt mint a megszokott, de tűrhető volt.

2022.03.12-13.

A hétvége pihenéssel és egy kis jógával telet. Volt egy 1 órás lovas edzésem is. Sajnos a fogszabályzó miatt még mindig nem tudok rendesen enni így a fehérjével pótoltam egy egy étkezést, de így is le ment rólam az a 2 kiló amit sikerült felszednem.

2022.03.11

Mivel tegnap feltették a fogszabályzóm ezért sok mindent nem tudtam enni, maradt a zab és a rizs kása. Ma lábra edzettem, folyamatosan emeltem a súlyon, utána 20 perc hasazás, a hot blood nagyon fel pörgetett és már a bokám sem fáj ami valószínű, hogy a kollagénnek köszönhető.

2022.02.26-27

Hétvégén regenerálódok, pihenek. Egy-egy órát szoktam jógázni de a hétvégén mindig kell egy kicsit pihenni, erőt szerezni a jövő hétre.

2022.02.25 Péntek-Láb

Nos a mai nap különösen fárasztó volt, nem a megszokott időbe mentem edzeni, olyan délután 1 felé értem oda. Lábaztunk egy jó 2 órát, edzés végére alig bírtam járni, mai nap a hasazást hanyagoltam részben a fent említettek miatt. 

2022.02.24 Csütörtök-kar

Ez a nap is szokásosan indult mint a többi, mivel ma nem dolgoztam tudtam lovagolni is, 2×1,5 órát kb., megszokott időbe mentem ma is edzeni, kicsit fáradtan de segítségemre volt a Hot Blood. Szuper szetteket csináltunk növekvő súllyal. A mai napot is hasazással zártam. Edzés után szokásos módon zárult a nap, fehérje, utána főzés stb…

2022.02.23 Szerda-Hát

Az étrend maradt ugyan az. Mivel tegnap kicsit jobban elfáradtam fizikailag és szellemileg is a kelleténél és pihenni se nagyon tudtam ezért ma egy kicsit lazább hát edzés volt. Kisebb súlyokkal kezdtem, nem emeltem sokat, de szerencsére segítségemre volt az edzés előtti/ közbeni “pörgető” ezáltal sikerült a lehető legtöbbet kihozni magamból. Hasazásra ma is sor […]