30. Nap

Ma már munkába álltam újra,elég jó nap volt kivéve 2 óra hosszát mikor gyomortükrözésre és vérvételre mentem. De a jó dolog benne hogy az eredményeim nagyon jók nem találtak semmi gondot,az emésztési gond miatt mentem el,valószínűleg valami vírusos fertőzés volt vagy a hosszú antibiotikum mellékhatása. De a mai nap majdnem 100%-os volt az emésztésem is. […]

29. Nap

Ma volt az első edzésem a következő 4 hétből ami teljesen egy más fajta edzés,most teljes test edzést végeztem 1 fő izomcsoportra pedig 4 gyakorlatot a többi izomcsoportra pedig egyet vagy kettőt,ez függ az izom nagyságától. A diétámban is emeltem a fehérje- és szénhidrátbevitelen is és egy kicsit át variáltam az étkezések adagját is mint […]

28.Nap

Nehéz volt kibírni étel és ital nélkül úgyhogy hajnal 3 óta nem aludtam és inni is csak afotózás után lehetett enni viszont csak fél 6-kor mert a fotózás után egyből mentem hasi ultrahangra hogy megnézessem hogy van-e esetleg valami baj az emésztési gond miatt,de a jó hogy nem találtak semmit sem minden tökéletes. Már az […]

27.nap

Elég sűrű napom volt. Reggel 8 kor kezdtem a csontkovácsomnál akihez 2hetente-havonta járok az izmok fellazzításáért,ott is voltam másfél órát. Utána elmentem elintézni a dolgaimat,bevásárolni . Később összepakoltam a cuccomat a jövő hétre és elindultam Budapestre hogy ne szombat reggel keljen még a fotozás előtt 2,5- 3 órát vezetni,így jobban ki tudom magam pihenni.  

26.nap

Már 6 órakkor lent voltam az edzőteremben és elvégeztem az utolsó váll-csuklya edzésem ami elég extrémre sikerült kardióval mellékelve. Délelőtt elintéztem a dolgaimat és délután már csak pihenő. Szénhidrátot csökkentve tartom. Rengeteg fehérjét és zöldséget fogyasztok.

25.nap

Kora reggel lementem es csináltam egy bicepsz-tricepsz edzést amitől igen bedurrant a karom. Mellette volt szokásos kardió is. Csökkentettem egy kicsit a szénhidrátot hogy a hasam ne legyen felfújódva az emésztési gond miatt. Azért jót tesz hogy szinte egész nap itthon vagyok és tudok pihenni,regenerálódni.

24.Nap

Sajnos még mindig nem a legjobb az emésztésem de a pozitív dolog hogy kora reggel eltudok menni edzeni akkor még elég jól érzem magam. Sikerült egy jó hát-has edzést összehoznom. A nap többi részébe pihenőt tartottam és főztem a e hét többi napjára.

23.Nap

Reggel 5 órakkor keltem és elég jól éreztem magam,elmentem edzeni és volt egy nagyon jó mell-has edzés kardióval,a nap további részébe volt még egy kis emésztési problémám de már jobb volt. Pihentem majdnem egész nap,tartva a diétát 2.5-3 óránkénti étkezéssel. Este 7 órakkor lementem mégegyszer edzeni mert elég jól éreztem magam és egy nagyon durva […]

22.Nap

Haza értem reggel és pihenő nap lett mivel az ünnepek miatt zárva volt az edzőterem úgyhogy át tettem a pihenőmet a mai napra. Voltam orvosnál is,akitől kaptam pár gyógyszert az emésztésemre remélhetőleg egy-két napon belül rendbe is jön.Holnap korán reggel már indulok is edzeni.

21.Nap

Reggel sikerült egy nagyon jó válledzést összehozni,utána nap többi részébe pihenő volt,meglátogattam unokatestvéremet is ahol egy jót grilleztünk persze a diétám keretein belül. Sajnos az emésztési problémám még nem javult.