Pihenőnap

Ma megint csak kardió a program, de most szokásosan kedv nélkül. 40 perc lépcső, 10 perc emelkedős gyaloglás, 15 perc futás.  Volt már több is, volt már kevesebb is, de azért ez nem olyan rossz szerintem. Sokat segít közben az All aminos.

Variációk egy témára

Utolsó hétre kicsit megváltoztattam a programot, eddig minden izomcsoportot külön edzettem, de most kicsit kombinálok, mivel pár pihenőnapot is beiktattam. Mell – váll nap alakult így ki. Gyakorlatok: Fekvenyomás kézisúlyzókkal, ferdepados nyomás, tárogatás gépen, kábeles tárogatás nyomás kombináció, oldalemelés piramis, vállból nyomó gép, oldalemelés – előreemelés kombináció ülve, döntött törzsű oldalemelés. Azért nincs rendben az […]

Ilyen se volt még

Nem tudom megmagyarázni, de egyszerűen volt kedvem kardiózni, úgyhogy kihasználtam ezt a szituációt. Lépcsőn 40 perc, 15 emelkedős séta a futópadon, aztán 30 perc futás egyre növekvő sebességgel, végül megint 15 emelkedős séta. Nehéz elhinni nyilván, de egész jól is esett ennyit menni.

Jó ötlet volt

A tegnapi pihenés nagyon jót tett, szinte teljesen helyrejött a térdem, így tudtam egy jót lábazni. Gyakorlatok: Hack guggolás, lábtoló, combfeszítő, fekvőhajlító, ülő hajlító, álló vádli gép. Tök jót lábaztam. Annak ellenére is, hogy már alig fogyasztok szénhidrátot.

Meg sem lepődök

Természtesen rosszabb lett a térdem, úgyhogy a mai napot a pihenésnek szentelem, hogy holnap tudjak majd lábazni. Kizárólag otthoni hasazás volt a napi sport.

Ma már nincs mese!

Kihagytam pár napot, hátha kicsit gyógyul a vállam. Pcit valóban jobb is lett, sajnos az Arthroxon már elfogyott. Edzés előtt találkoztam egy versenyző barátommal, akit megkértem, hogy nézze meg a pózaim, hogyan tudnám jobban prezentálni a fizikumom. Megnézett, ellátott tanácsokkal. Ezután egy mell – hát szuperszettes edzés következett. Gyakorlatok: Fekvenyomás kézisúlyzókkal – lehúzás szélesen, tárogatás […]

Biztos, ami biztos

A váll pihentetése miatt ismét csak kardió lesz, szintén 40 perc lépcső és 25 emelkedős séta. Remélem ennyi kardió elég, bár már talán emelni kellene, igen makacs alhasi zsírrétegem még nem akar távozni.

Füstbe ment terv

Sajnos a taktika nem vált be, a váll, katasztrófa. Ezért a mai napon csak kardió a program, 40 perc lépcső 25 perc emelkedős séta, otthon pedig hasazás.

Taktika

Taktikai megfontolásból inkább karoztam ma, mint vállaztam. A taktika alapja az volt, hogy romon van a vállam. Edzés közben egyébként nem is fájt annyira, de estére megint brutálisan. Gyakorlatok: Scott pad – tricepsz gép, bicepszgép – letolás csigán, beforgatós bicepsz – homlokra engedés, bicepsz állva párhuzamos fogású rúddal – letolás csigán kötéllel, alkar (egy rudra […]

Kifulladásig

Ismét lábazás következett, amit újabban várok. Gyakorlatok: Hack guggolás, lábtoló, combfeszítő, fekve hajlító – ülő vádli, ülve hajlító – álló vádligép. Kicsit pörgettem, mert fél 7-re oda kellett érnem az esti futballra, ahol egy jó iramú 1,5 óra “kardió” várt még rám. Egész jól is esett, jobban mint fele ennyi lépcső mondjuk. Alaposan kimerültem, remélem […]