04.30.

Jót aludtam, megreggeliztem lefürödtem és indultam a fotózásra. Úgy éreztem, hogy felkészülve érkeztem. A mérlegesés pozitív visszajelzést adott. Sokat híztam és ismét jó irányba haladtak a centik. Megvan a terv a következő 6 hétre, várom hogy meglegyen az eredmény. Mai nap edzés tekintetében pihenő volt, de jutott fizikai munka is délutánra.

04.29.

Kialudtam magam ma is, ballagása volt a végzőseimnek, így délelőtt arra készültem.  Toló nap volt ma, nagyon jó erőben vagyok. Legutóbbi fotózás óta rendszeresen tartottam a 4-5 edzést a kaja is jól sikerült. Látom magamon a fejlődést. Picit teltebb vagyok, mert szándékosan izomtömeg növelés volt a cél, ami könnyebben megy, ha van egy pici zsír […]

04.28.

Jót aludtam, aktív volt a napom, azóta is jól sikerül tartani az étrendemet szerencsére. Délután húzónapot tartottunk, nagyon jól sikerült. Folyamatos fejlődést tapasztalunk, ami elég motiváló.

04.27.

Mai nap volt a szakmai verseny eredmény hirdetése, elég későn értem haza, így pihenő nap volt a mai. Hatalmas élmény volt a díjátadó, pozitív élményeket adott. Hazafelé megálltunk, egy étteremben meghívtuk a diákokat egy vacsorára.

04.23.

Jól aludtam, bőven sikerült 8 órát pihenni. Délben mennem kell be dolgozni, kivételesen túlórázni a munkahelyemre, jövőhéten lesz a Szakmasztár fesztivál eredményhirdetése, ahhoz pakoljuk fel a kellékeket, tehát 8nál előbb biztosan nem érek haza. Így az edzés beiktattam délelőtt reggeli után. Apropó, reggeli.. Mivel nem sok idő volt reggeli után edzésig ezért úgy gondoltam, hogy […]

04.22.

Jól aludtam viszonylag, később keltem. Jól telt a napom, laza volt ma a munka is. A kajára sikerült odafigyelnem rendesen ma is. Nagyot utaztam ma délután, mennem kellett öcsémért, 300km-et levezettem, estére rendeltünk kaját barátommal, meg játszottunk kicsit. Kikapcsolódtunk.

04.21.

Ma sem aludtam jól, hosszú napom volt, sok volt a munka. Későn végeztem, barátom is lemondta az edzést, viszont én nem hagytam ki, elmentem bicikliztem 10km-et, lábedzés kiegészítéseként. Tüdőben eléggé lefáraszt, de nagyon bedurrantja a combjaim!

04.20.

Nem aludtam jól, lassan telt a nap, délután bevettem egy pörgetőt és kimentem a parkba edzeni. Húzó napot tartottam, még mindig nem múlt el teljesen az alkar fájdalmam a pakolástól, de nem tartotr vissza!

04.19.

Nagyon rosszul aludtam, forgolodtam, sajogtak a karjait a törmelék pakolástól. Fáradt vagyok, de ma már edzés lesz és húzó napot tartok. 3 napja jobban figyelek a zsír bevitelre és elkezdtem látni a hatását, jó érzés, elég motiváló.

04.18.

Jól telt a napom, korbelatogattam a családot, beededeltem, utána befejeztem a törmelékhordást este 6ig eltartott, fizikailag teljesen lefárasztott. Játszottam barátaimmal, vacsoráztam és fekvés.