2022.03.19

Felkeltem megreggeliztem és a haverommal edzeni indultam. Melleztünk a terembe ami egész jól indult de a végére jól elfáradtam. Ebédre csirkeszárnyat ettem krumplival. Délután segítettem a mamának, mert konyha átépítés zajlik nála. Vacsorára melegszendvicset készítettem. Esti programként találkoztam a haverokkal és deumáltunk.

2022.03.18

Reggel 6-kor volt a kelés, mert ma erdőre mentünk fátvágni. Készítettem magamnak egy fehérje turmixot reggeli gyanánt. Kb olyan 5-6 órát voltunk kinn fátvágni, amibe eléggé elfáradtam. Hazaérve csináltam magamnak egy adag roston csirkemellet, burgurral és karfiollal. Ezután lefeküdtem és aludtam.

2022.03.17

Felkeltem megreggeliztem és edzeni indultam. Mai nap lábra edzettem, amit kiegészítettem egy kis lépcsőzéssel, futógéppel és biciklizéssel. Ebédre roston karajt készítettem burgurral és karfiollal. A nap hátralevő részében elmentem sétálni a kutyákkal, majd megnéztem egy filmet. Vacsorára melegszendvicset sütöttem, amimellé ittam egy adag fehérjét is.

2022.03.16

Tegnap kapott infó alapján mai éjszakás melóm elmarad, ezért reggelizés után indulta is edzeni. Mai nap karra edzettem. Hazaérve ebédet kezdtem készíteni. Mai menü: erősleves, roston csirke, burgur, brokkoli. Délutáni program kerékcsere volt az autón. Vacsorára ugyanaz volt a menü mint ebédre.

2022.03.15

Megreggeliztem a szokásos reggeli tojásadagomat. Ebédig semmi különöset nem csináltam. Az ebéd körömpörkölt volt, amihez egy szelet teljes kiörléses kenyeret ettem. Ebéd utáni program az edzés volt. Ma vállnapot tartottam. Edzés után az egyik haverral megnéztünk egy filmet a moziba és ezzel le is telt a nap.

2022.03.14

Reggel időbe felkeltem és reggelizés után edzeni indultam. Míg odaértem a teremhez azalatt megittam az edzés előttit és hátaztam. Ebédre csirkemellet sütöttem, hozzá rizst és brokkolit készítettem. Kiegészítés képpen bevittem a vitaminokat és z izületvédőt Délutáni / esti program egy teremfoci volt amiután ittam egy adag fehérjét.

2022.03.13

Mai nap kicsit később keltem fel így a reggelit ki is hagytam. Ebédre egy tányér húslevest ettem, mellé csirkemellet és rizst. Ebédhez bevittem a vitaminokat és az izületvédőt. A délutáni programként elmentem megnézni egy focimeccset. Vacsoraként ittam egy adag fehérjét.

2022.03.12

Felébredés után megettem 3 tojást 1 szelet teljes kiörléses kenyérrel és megittam 2dl light őszilevet Ezután elmentem edzeni és kardióztam 1 órát. Ebédre Egy kis adag körömpörköltet ettem 1 szelet kenyérrel. Emellé bevettem a vitaminokat és az izületvédőt is megittam. Délutáni program egy kis pihenés volt. Vacsorára melegszendvicset készítettem. Esti program egy kis lazulás volt […]

2022.03.06

Korai volt a reggel, mert 4:30-kor keltem. Megittam az izületvédőt és indultam dolgozni. Reggelire shaket csináltam zabból, fehérjéből, zsírszegény tejből, banánból, és egy kis fahéjjal ízesítettem Ebédre marhaús volt rizzsel, ami mellé bevittem a vitaminokat. Mai napom se volt egyszerű munka terén, már alig vártam, hogy vége legyen. Hazaérve ettem még egy adag marhasültet rizzsel. […]

2022.03.05

Reggel 4:30-kor keltem elkészülődtem, megittam az izületvédőt, majd melózni indultam. Reggelire shaket készítettem zabból banánbó 1 kanál fehérjéből és egy kis fahéjból. Ebdédre sült marhahús volt rizzsel, amit kiegészítettem a vitaminokkal. A meló most nem volt egyszerű… jó hogy letelt. Meló után edzeni indultam. Amíg odaértem ittam egy pörgetőt, amire azért szükség volt, majd a […]